Routebeschrijving

Locatie:

De Middellandstraat is een winkelstraat aan de westzijde van de binnenstad van Rotterdam. In de volksmond is de Middellandstraat de straat tussen ’s Gravendijkwal en de Heemraadsingel. De Middellandstraat bestaat uit een deel 1e Middellandstraat, 2e Middellandstraat en het Middellandplein.

 

Openbaar vervoer:

Onze praktijk op de 1e Middellandstraat is heel goed en snel te bereiken met de tram. Vanaf Centraal Station pak je tram 21 (richting Schiedam Woudhoek), 23 (richting Marconiplein), 24 (richting Holy). Uitstappen bij de 1e Middellandstraat.

 

Met de auto:

Onze praktijk op de 1e Middellandstraat is heel goed en snel te bereiken met de auto.

Vanaf richting Den Haag neem je bij knooppunt Kleinpolderplein afslag Centrum (s113) en rij je langs Diergaarde Blijdorp waarna je de eerste afslag rechts (Van Aerssenlaan) neemt, vervolgens ga je de Diergaardetunnel onderdoor en ga je op de rotonde rechtdoor. Bij het eerstvolgende kruispunt ga je naar links en ben je op de Middellandstraat.

Vanuit Zuid neem je de ’s Gravendijkwal (s100) om vervolgens bij de kruising 1e Middellandstraat links af te slaan en kom je aan op de Middellandstraat.

 

Parkeren:

In de winkelstraat is beperkte, betaalde, parkeergelegenheid aanwezig (zonecode 504). Parkeren in de omliggende straten is een beter alternatief (zonecode 500)

Let op: Vanaf 01 juli 2019 is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09:00-23:00. Op zon- en feestdagen van 12:00 – 23:00.

 

Google Maps:

 

In het kort:

Bus:                      bus 44 richting Zuidplein, halte Heemraadssingel

Tram:                   lijn 21, 23 en 24, halte 1e Middellandstraat

Metro:                  halte Coolhaven (Metrolijnen A, B en C)