Algemene praktijkinformatie

Fysiotherapie Middelland:

Fysiotherapie Middelland (voorheen Fysiotherapie Heemraadssingel) is een eerstelijns fysiotherapiepraktijk gelegen in de wijk Middelland in Rotterdam-West welke op 17 oktober 2022 is gevestigd in Gezondheidscentrum Middelland aan de 1e Middellandstraat te Rotterdam. De Middellandstraat is een winkelstraat aan de westzijde van de binnenstad van Rotterdam. In de volksmond is de Middellandstraat de straat tussen ’s Gravendijkwal en de Heemraadsingel. De Middellandstraat bestaat uit een deel 1e Middellandstraat, 2e Middellandstraat en het Middellandplein.

 

Ons aanbod:

Naast algemene fysiotherapie worden er ook specialisaties aangeboden zoals manuele therapie, orofaciale fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, manuele lymfedrainage en handtherapie. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij diverse netwerken zoals: Chronisch ZorgNet, ParkinsonNet en Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtssteden.

Wij hebben een zestal behandelkamers en een trainingsruimte van circa 90m2 met diverse moderne cardioapparatuur zoals loopbanden, crosstrainer, fietsen (hoge en lage fietsen), roeimachine en diverse krachtapparaten zoals een row, chest-press, pulldown, abduction machine en leg-press.

 

Openingstijden:

In de regel zijn wij op werkdagen geopend van 08:00 – 18:00 uur. Twee avonden per week zijn wij geopend tot 20:00. Sommige collega’s werken part-time en zijn niet de volledige week aanwezig. Onder het kopje “Team” kun u vinden op welke dagen welke collega’s aanwezig zijn en welke specialisaties aanwezig zijn.

 

Bereikbaarheid:

Openbaar vervoer:

Onze praktijk op de 1e Middellandstraat is heel goed en snel te bereiken met de tram. Vanaf Centraal Station pak je tram 21 (richting Schiedam Woudhoek), 23 (richting Marconiplein), 24 (richting Holy). Uitstappen bij de 1e Middellandstraat.

 

Met de auto:

Onze praktijk op de 1e Middellandstraat is heel goed en snel te bereiken met de auto.

Vanaf richting Den Haag neem je bij knooppunt Kleinpolderplein afslag Centrum (s113) en rij je langs Diergaarde Blijdorp waarna je de eerste afslag rechts (Van Aerssenlaan) neemt, vervolgens ga je de Diergaardetunnel onderdoor en ga je op de rotonde rechtdoor. Bij het eerstvolgende kruispunt ga je naar links en ben je op de Middellandstraat.

Vanuit Zuid neem je de ’s Gravendijkwal (s100) om vervolgens bij de kruising 1e Middellandstraat links af te slaan en kom je aan op de Middellandstraat.

 

Parkeren:

In de winkelstraat is beperkte, betaalde, parkeergelegenheid aanwezig (zonecode 504). Parkeren in de omliggende straten is een beter alternatief (zonecode 500)

Let op: Vanaf 01 juli 2019 is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09:00-23:00. Op zon- en feestdagen van 12:00 – 23:00.

 

Rolstoeltoegankelijkheid:

De praktijk op de 1e Middellandstraat is door de aanwezigheid van een lift rolstoelvriendelijk.

 

Afspraak maken:

U kunt met of zonder verwijzing een afspraak maken voor een behandeling; bij de eerste afspraak zullen wij ook tijd kwijt zijn aan de administratie. Wij vragen u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Is de Nederlandse taal voor u een probleem: wij vinden het prettig als u iemand meeneemt die ons kan helpen. Een afspraak maken kan telefonisch of direct in onze praktijk.

Telefonisch zijn wij het beste bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 12:00 uur.

Contactgegevens:
Fysiotherapie Middelland
1e Middellandsstraat 105 b
3021 BD Rotterdam
Tel: 010 – 477 40 14
@: info@fysiotherapiemiddelland.nl

Wij streven ernaar U binnen 5 werkdagen van dienst te zijn.

 

Vervolgafspraak:

Afspraken maakt u meestal gelijk bij uw therapeut. Als u een afspraak wilt annuleren of wijzigen: bel of mail ons dan zo vlug mogelijk (voor contactgegeven zie boven).

Houdt u er rekening mee dat een afspraak die niet minimaal 24 uur van te voren is afgezegd (of na het weekend voor maandag 09:00 uur indien u op maandag een afspraak heeft), doorberekend kan worden.

Telefonisch zijn wij het beste bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 12:00 uur.

 

Verdere informatie:

Indien u uitgebreide informatie wilt, maak dan gerust een belafspraak. Wij bellen u op een geschikt tijdstip graag terug.